Wist U dat ?
 

H2OSports Strand Horst BV is een ERKEND leerbedrijf.
Kenteq is het kennis-en adviescentrum voor technisch vakmanschap.

Ons doel is bij te dragen aan loopbaanontwikkeling en hoogwaardig vakmanschap in de techniek. Door kennisoverdracht, begeleiding, training en scholing.

Biobrandstof noopt tot waakzaamheidDe verplichte bijmenging van biobrandstoffen aan de diesel die u tankt langs de weg en bij de bunkerstations, maakt de diesel gevoeliger voor twee regelrechte sluipmoordenaars: water en bacteriën. Samen met Paul Vleerbos van H2O Sports Strand Horst onderzocht Motorboot wat de risico’s zijn en wat u als booteigenaar kunt doen om uw scheepsdiesel te beschermen.

Nóg meer dan voorheen is het zaak om het nieuwe vaarseizoen met een schone dieseltank te beginnen en hem ook daarna water- en bacterievrij te houden.

 

 

Klik hier voor het hele artikel

Suzuki onthult meest innovatieve buitenboordmotor de DF350A

 

Suzuki heeft de DF350A onthuld, het vlaggenschip onder de buitenboord-motoren. Deze krachtbron levert een topvermogen van maar liefst 350 pk en is voorzien van vele exclusieve features. Een kwalitatief hoogwaardig topproduct dat met zijn innovatieve technologieën de koers bepaalt voor een volgende generatie hightech buitenboordmotoren.


Bij de DF350A maakt Suzuki voor het eerst gebruik van het Suzuki Dual Prop System. Bij dit systeem is de buitenboordmotor uitgerust met twee tegengesteld draaiende schroeven, die samen voor een efficiënte stuwkracht zorgen en daarmee een betere acceleratie en een hogere richtingsstabiliteit genereren. Daarnaast heeft deze geheel nieuw ontwikkelde viertakt V6-motor een hogere compressieverhouding en diverse extra systemen, zoals het 'Direct Intake System', dat een superieure vermogensafgifte en een laag brandstofverbruik garandeert. 
De DF350A is vanaf het najaar beschikbaar. De prijs wordt later bekendgemaakt. 

Features van de DF350A
Geheel nieuw ontwikkelde motor• Compacte, 4390 cc viertakt V6-motor. Suzuki past voor het eerst een hogere compressieverhouding van 12:1 toe op haar buitenboordmotoren. Dit verbetert het rendement van de verbranding en zorgt zo voor een maximaal vermogen van 350 pk, de hoogste vermogensafgifte in Suzuki's buitenboord-motorenrange.• Suzuki's unieke Direct Intake System leidt de buitenlucht op de meest effectieve manier naar de motor voor een optimale cilindervulling, terwijl het 'Suzuki Dual Louver System' spatwater effectief uit de inlaatlucht verwijdert.• Dubbele benzine-injectoren per cilinder en een optimale vorm van de verbrandingskamer zorgen voor een uiterst efficiënte verbranding en superieure vermogensafgifte.Suzuki Dual Prop System Suzuki past op de DF350A voor het eerst het Suzuki Dual Prop System toe. Hierbij wordt het motorvermogen dankzij twee tegengesteld roterende schroeven nog efficiënter in voorwaartse stuwkracht omgezet. De smallere transmissie vermindert bovendien de stromingsweerstand onder water, hetgeen tot betere praktijkprestaties en voor een hogere richtingsstabiliteit zorgt.
Innovatieve vormgevingEen sportieve, agressieve en innovatieve vormgeving. Een kwalitatief hoogwaardig design dat haar status van vlaggenschip in de Suzuki-range van de volgende generatie buitenboordmotoren onderstreept. 

WHAT’S SUP?

 

Ga vol gas het nieuwe vaarseizoen tegemoet of neem juist even gas terug.

Het kan allebei als je nu kiest voor een nieuwe Suzuki Outboard van 100 PK of meer.

Maak je keuze uit één van de tien actiemodellen en beloon jezelf met een gratis Suzuki SUP (Stand Up Paddle Board) t.w.v. € 699,-.

Een lekker relaxed cadeautje bij aanschaf van zoveel power. 

 

*Deze actie is geldig van 16 maart tot en met 16 september 2020 en alleen van toepassing op geselecteerde modellen.

 

De gratis SUP is van toepassing bij aanschaf van de volgende modellen:DF300AP, DF250AP, DF300B, DF350A, DF200A/AP, DF175A/AP, DF150A/AP, DF140A, DF115A en DF100B, zolang de voorraad strekt.