Beste watersporter,

 

Zoals aan alle leuke dingen komt een einde, zo ook aan het vaarseizoen. Daarom vragen u om alvast na te gaan denken over de opslag en bescherming van uw kostbare bezit. 

In dit formulier kunt u aangeven wat er met uw boot moet gaan gebeuren voordat de vorstperiode gaat invallen en eventuele overige wensen / werkzaamheden tijdens de stalling.

Het behoud van uw boot zit hem in jaarlijks onderhoud. 


Het is dit jaar weer gebleken dat de boten die het jaarlijks onderhoud plegen vóór de winterperiode weinig tot geen problemen hebben tijdens het vaarseizoen.

Tijdens dat vaarseizoen wilt u varen en geen week stil liggen met een probleem wat makkelijk verholpen kunnen worden met een voortijdige reparatie.

Een servicebeurt, een slechte waterpomp, het stellen van kleppen, een afgebroken motorsteun, een slecht functionerende koppeling, het zijn een aantal voorbeelden van reparaties die veel tijd van uw kostbare vakantie opslokken.

 

Vandaar het advies om te onderhoud te plegen voor de winter.
Zoals bij velen van u bekend is, hebben wij de service dat op het moment dat de boot uit het water gaat, u er niet bij hoeft te zijn. Dit is mogelijk als wij in het bezit zijn van uw sleutels.

 

Wij zullen de boot uit de box halen en naar de helling varen waar wij de werkzaamheden zullen uitvoeren. Daarna zal de jachthaven de boot uit het water transporteren en stallen.

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mailadres:
Telefoon:
Bootnaam:
Ligplaats:
Merk motor en type: Servicebeurt motor/en en keerkoppeling
 Motor/en vorstvrij maken
 Servicebeurt generator en vorstvrij maken
 Akkuwater controleren c.q bijvullen
 Drinkwatersysteem loskoppelen en aftappen
 Toilet vorstvrij maken
 Douche en douchepomp vorstvrij maken
 Bilgepomp vorstvrij maken
 Vuilwatertank leegmaken en vorstvrij maken

Type linksstaande code over: