Een jaarlijks ritueel: het poetsen van de boot. het ooit zo mooi glimmende lakwerk of polyester, waar men
bij aanschaf van het schip zo makkelijk over vertelde: absoluut onderhoudsvrij, blijkt na één of meerdere vaarseizoenen toch wel veel glans te hebben verloren. Om die reden heeft RIWAX een stappenplan
ontwikkeld wat de boot in nieuwstaat terugbrengt. Naast een gemakkelijke verwerking is met name de duurzaamheid van de glans voor RIWAX leidend geweest in de ontwikkeling van de RS Nautic concept.
Riwax is een produkt uit Zwitserland, op waterbasis en siliconenvrij en daarmee hét middel om uw boot te poetsen!

De RIWAX collectie bestaat uit een aantal producten waarmee u een opmaat pakket kunt samenstellen om uw schip zo goed mogelijk te behandelen zodat u met trots het water weer op kunt of als u uw schip wilt verkopen de verkoopbaarheid en prijs kan beïnvloeden. 

Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

 

Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur.

 International Paint is één van de grootste fabrikanten ter wereld van hoog kwalitatieve coatings en verfsystemen met als doel het beschermen, verfraaien en verbeteren van de prestaties van allerlei soorten boten. De  uitgebreide productrange van antifoulings, primers, vernissen en alle overige producten biedt u de juiste bescherming voor uw boot.

 Zo kunt u het beschermen en schilderen van uw boot met vertrouwen tegemoet zien.


Star brite werd in 1973 in de Verenigde Staten opgericht. De eerste producten van het bedrijf waren vier revolutionaire reinigers en beschermers voor de automotive branche. Al snel veroverden deze kwalitatief hoogwaardige producten de markt en daarom besloot Star brite om zijn lijn uit te breiden en ook in de watersport actief te worden. Vooral daar bouwde dit bedrijf een enorme groep tevreden en trouwe gebruikers op en groeide zodoende uit tot wereldleider in onderhoudsproducten voor de watersport!