Sinds 2010 heeft H2O Sports Strand Horst het dealerschap van Yanmar diesel scheepsmotoren. ”Hiermee zijn wij zeer verheugd. Yanmar Diesel is weer een wereldmerk wat wij binnen onze organisatie tot “ons”product mogen rekenen. Wij voldoen aan alle criteria en strenge eisen die Yanmar Diesel aan hun dealernetwerk stelt” aldus Michel Clermonts.

Een goed geoutilleerde werkplaats en een team goed opgeleide watersportmonteurs die met hun jarenlange ervaring hun mannetje staan, elk met hun eigen specialisme.

Ons team van monteurs volgen jaarlijks nog trainingen en vervolgcursussen van diverse leveranciers om zo toch bij te blijven met de nieuwste technieken op watersportgebied. “Vroeger kon je de motoren, bij wijze van spreken, met een  hamer en een schroevendraaier repareren, nu heb je steeds vaker de laptop met speciaal geschreven diagnostische software nodig om iets aan de motor te kunnen doen”, aldus Paul Vleerbos.

Naast Yanmar Diesel voor de inboardmotoren, die beginnen met 9.1 PK oplopend tot 900 PK, heeft H2O Sports Strand Horst Suzuki outboards die wereldmarktleider is met hun uitgebreide range 4-takt buitenboordmotoren. Van de ultralichte 2.5 PK tot aan de 300 PK 6 cilinder.

Het 3e wereldmerk is Mastervolt, nummer 1 in mobiele energie. Van schakelaar, lader, omvormer tot aan een complete energievoorziening aan boord van uw schip.

H2O Sports Strand Horst is met het verkrijgen van het Yanmar Dealerschap uitermate verheugd. “ Zo kunnen we doorgaan zoals wij het graag zien, een serieus bedrijf met topmerken in huis. Dit past geheel in onze visie”, aldus een tevreden Michel Clermonts

H2O Sports Strand Horst, gevestigd op Jachthaven Strand Horst te Ermelo, doet al meer dan 20 jaar onderhoud en reparatie aan alle merken in- en outboard motoren, voorziet in inbouw van complete energievoorzieningen en navigatieapparatuur, geeft advies bij aanschaf en doet bouwbegeleiding bij nieuwe boten.