Een Suzuki buitenboordmotor is een duurzame investering in jarenlang onbezorgd vaarplezier. Daarom heeft iedere Suzuki buiten boordmotor 3 jaar garantie en wordt geleverd inclusief benodigdheden. Vanaf 70 pk heeft u zelfs diverse keuze mogelijkheden voor de toebehoren en opties zoals het unieke Keyless Security System. Elektronischebrandstofinjectie wordt al toegepast vanaf de DF9.9B.

 

 

Door continue te innoveren heeft Suzuki Marine vele mijlpalen in de buitenboordmotorindustrie weten te bereiken, zoals de introductie van de eerste 300 pk sterke buitenboordmotor met de Suzuki DF 300 in 2006. De talloze ontwikkelingen van de Suzuki ingenieurs hebben niet alleen een zeer positief effect gehad op de prestaties van de buitenboordmotoren, maar ook op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zo is de nieuwste generatie Suzuki buitenboordmotoren uitgerust met het “Lean Burn Control System” voor een ongekend laag brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

SUZUKI 2,5pk

PRIJS:

Df 2.5 S                 € 849,- 

Df 2.5 L                 € 849,- 

 

S = Kortstaart

L = Langstaart

 


Boordevol met geavanceerde 4-takt technologie

 

De DF4A, DF5A en DF6A zijn met hun 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm3 , de grootste 1-cilinders in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel in het lage en midden toerengebied zorgen voor een geweldige acceleratie. De digitale condensatorontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is bovendien voorzien van een toerentalbegrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil. Het smeringsysteem van de DF4A, DF5A en DF6A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor betere smering van de krukaslagers. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse.

Suzuki DF8/DF9.9

 

 

PRIJS:

€ 2.499,- (DF8AS) 

€ 2.899,- (DF8AEL)     

€ 2.899,- (DF9.9AS)

€ 2.899,- (DF9.9AL)

 

S = Kortstaart

L= Langstaart

R = Afstandsbediend en elektrisch gestart 

 

 

klik hier voor technische details

 

 


Bovenstaande is slechts een greep uit ons assortiment, klik hier voor meer informatie of kom langs bij ons in de winkel

Suzuki buitenboordmotoren

Worden in 144 landen wereldwijd verkocht en in ons land is Suzuki al jarenlang het meest verkochte buitenboordmotormerk.

Van de lichtgewicht DF2.5 tot de ingenieuze DF350, Suzuki heeft altijd een buitenboordmotor die op jouw wensen aansluit.

Bij H2O Sports geven wij graag advies, uitstekende service en leveren wij een uitgebreid gamma aan originele accessoires en

onderdelen.

Al meer dan vijftig jaar innovatie in Nederland.

De eerste Suzuki buitenboordmotor, de D55, werd in 1965 geïntroduceerd. Dit model had een cilinderinhoud van 98 cc en een vermogen van 5.5 pk. Sindsdien breidde Suzuki het aanbod flink uit; zo is er tegenwoordig keuze uit motoren met vermogens variërend tussen de 2.5 en 350 pk. Suzuki heeft een enorm aantal innovatieve buitenboordmotoren ontwikkeld, die keer op keer de nieuwe maatstaf vormden op het gebied van zuinigheid, gebruiksgemak en kwaliteit. 

Sinds 1987 mocht Suzuki acht Innovation Awards in ontvangst nemen van het Amerikaanse National Marine Manufacturers Association (NMMA) voor haar baanbrekende motoren.

Suzumar rubberboten

Als aanvulling op de Suzuki buitenboordmotorenlijn is er een breed scala aan kwaliteitsrubberboten van Suzumar. Voor elke watersporter is er een geschikte boot-motor combinatie. 

Klein van formaat maar groot in prestaties

De DF2.5 bleek onverslaanbaar in een vergelijkingstest van de ANWB Waterkampioen.

Met een gewicht van slechts 13 kg, is dit de lichtste ééncilinder 4-takt die Suzuki ooit

gebouwd heeft, wat erg handig is wanneer je de motor wilt vervoeren.

Met een cilinderinhoud van 68 cm3 levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de

meeste opblaasbare boten.

De elektronische ontsteking zorgt voor een probleemloze vonk, waardoor de motor aanzienlijk

makkelijker start.


Nog meer gebruiksgemak

Wanneer de DF2.5 van de boot is losgekoppeld, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door de grote handgreep.

Deze is gemonteerd aan de achterkant van de motor wat het kantelen vereenvoudigd. De motor is afhankelijk van de situatie in vier verschillende posities te trimmen. Door de gashendel te verwerken in de stuurknuppel wordt het bedienen vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt. Een bijzonder groot voordeel is dat de motor 360 graden draaibaar is, waardoor het manoeuvreren in smallere slootjes geen probleem vormt. De motor is mede door de waterkoeling stil en rustig. De 1 liter brandstoftank garandeert bovendien langdurig vaarplezier.

 

Milieuvriendelijk en zuinig

Suzuki’s 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan elke vergelijkbare 2-takt motor. 4-Takt is een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat deze met gemak voldoet aan de strengste wereldwijde emissienormen.

• Weegt slechts 13 kg

• Langdurig vaarplezier

• 360 graden draaibaar

Revolutionair in lichtgewicht en gebruiksgemak

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie lichtgewicht buitenboordmotoren:

de DF4A, DF5A en DF6A.

Deze draagbare krachtpatsers zijn licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. En door hun nieuwe design en kleur zijn deze innovatieve motoren pure eyecatchers op het water. De nieuwe 4-takt buitenboordmotoren zijn compact met een gewicht vanaf 23,5 kg. Samen met twee stevige handgrepen zijn ze heel gemakkelijk te tillen. De verbeterde brandstof- en smeersystemen maken het bovendien mogelijk dat de DF4A, DF5A en DF6A zonder enige lekkage op drie manieren kunnen worden neergelegd.

Fluisterstil en zuinig

Een ander groot gebruikersvoordeel is de soepele, fluisterstille werking van de buitenboordmotoren. Dit is deels te danken aan de offset krukas. Die garandeert een soepeler beweging van de zuigers wat vibraties reduceert. Door het uiterst lage brandstofverbruik kunt u met deze draagbare buitenboordmotoren met één tank benzine tot 50% langer varen dan met vergelijkbare 2-takt motoren. Ze voldoen dan ook aan de strengste milieu-eisen. De DF4A, DF5A en DF6A buitenboordmotoren zijn voorzien van Suzuki Marine’s speciale anticorrosiebehandeling voor optimale bescherming en zorgeloos gebruik in zout water.

• Op 3 manieren op te bergen

• Makkelijk te starten na opslag

• 3-traps kantelsysteem

• Gemakkelijk draagbaar

SUZUKI DF4/DF5/DF6 

PRIJS:

€ 1.199,- (DF4AS) 

€ 1.199,- (DF4AL)     

€ 1.349,- (DF5AS)

€ 1.349,- (DF5AL)

€ 1.449,- (DF6AS) 

€ 1.449,- (DF6AL)

 

S = Kortstaart

L= Langstaart

 

 

klik hier voor technische details

Licht, krachtig en doordacht

 

De Suzuki DF8A en DF9.9A zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Vragen die de Suzuki DF8A en DF9.9A in alle opzichten ruimschoots beantwoorden! Een technisch wonder Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen. De DF8A en DF9.9A blinken uit door hun zeer laag brandstofverbruik, minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt, waardoor je altijd het meeste vaarplezier uit elke druppel brandstof kunt halen.

• Zeer laag brandstofverbruik

• Superstil

• Ultiem gebruiksgemak

 

 

Slim varen met elektronische brandstofinjectie

 

Suzuki is met haar vooruitstrevende technieken en innovatieve producten al jaren toonaangevend in de buitenboordmotorbranche. Met de DF9.9B, DF15A en DF20A behaalde Suzuki wederom een wereldprimeur in deze klasse. Deze Suzuki buitenboordmotoren zijn namelijk uitgerust met elektronische brandstofinjectie, waarvoor bij de handbediende DF15A en DF20A zelfs geen accu meer nodig is! Verder past Suzuki ook het bekroonde Suzuki Lean Burn Control toe. Hiermee weten deze motoren onder alle omstandigheden perfecte prestaties neer te zetten met een minimaal brandstofverbruik. De meest compacte lichtgewichten Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor zijn deze modellen uit de Power Midrange de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotoren in hun soort. Door de toegepaste technieken hebben de Suzuki’s een zeer goede gasrespons, lineaire vermogensafgifte en zijn ze bovendien zeer zuinig met brandstof. De Suzuki Easy Start techniek zorgt tevens voor een snelle en lichte bediening van de handstarter van de DF15A en DF20A.

• Elektronische brandstofinjectie en geen accu nodig

• Lichtste in hun klasse

• Kleinste in hun klasse

• Injectie modellen vanaf 9.9 pk (uniek)

Suzuki DF9.9B, DF15A en DF20A

 

PRIJS:

   

€ 3.399,- (DF9.9BRS)        € 3.699,= (DF20 AS)         

€ 3.399,- (DF9.9BRL)        € 3.999,= (DF20AES)   

€ 3.349,=(DF15 AS)          € 3.999,= (DF20AEL)

€ 3.349,=(DF15 AL)          € 4.299,= (DF20ARS)

€ 3.899,=(DF15 ARS)        € 4.299,= (DF20ARL)

€ 3.899,=(DF15 ARL)        € 4.599,= (DF20ATL)

 

S = Kortstaart

L= Langstaart

R = Afstandsbediend en elektrisch gestart 

WHAT’S SUP?

 

Ga vol gas het nieuwe vaarseizoen tegemoet of neem juist even gas terug.

Het kan allebei als je nu kiest voor een nieuwe Suzuki Outboard van 100 PK of meer.

Maak je keuze uit één van de tien actiemodellen en beloon jezelf met een gratis Suzuki SUP (Stand Up Paddle Board) t.w.v. € 699,-.

Een lekker relaxed cadeautje bij aanschaf van zoveel power. 

 

*Deze actie is geldig van 16 maart tot en met 16 september 2020 en alleen van toepassing op geselecteerde modellen.

 

De gratis SUP is van toepassing bij aanschaf van de volgende modellen:DF300AP, DF250AP, DF300B, DF350A, DF200A/AP, DF175A/AP, DF150A/AP, DF140A, DF115A en DF100B, zolang de voorraad strekt.