Een Suzuki buitenboordmotor is een duurzame investering in jarenlang onbezorgd vaarplezier. Daarom heeft iedereSuzuki buiten boordmotor 3 jaar garantie en wordt geleverd inclusief benodigdheden. Vanaf 70 pk heeft u zelfsdiverse keuzemogelijkheden voor de toebehoren en opties zoals het unieke Keyless Security System. Elektronischebrandstofi njectie wordt al toegepast vanaf de DF9.9B.

 

 

Door continue te innoveren heeft Suzuki Marine vele mijlpalen in de buitenboordmotorindustrie weten te bereiken, zoals de introductie van de eerste 300 pk sterke buitenboordmotor met de Suzuki DF 300 in 2006. De talloze ontwikkelingen van de Suzuki ingenieurs hebben niet alleen een zeer positief effect gehad op de prestaties van de buitenboordmotoren, maar ook op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zo is de nieuwste generatie Suzuki buitenboordmotoren uitgerust met het “Lean Burn Control System” voor een ongekend laag brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Suzuki 

 

De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong!

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, de DF300. U bent hiermee verzekerd van de modernste techniek en de meest ultieme ervaring op het water!

 

Met de komst van de 4-takt markt heeft het van oorsprong Japanse merk Suzuki een enorme ontwikkeling weten door te maken, zowel wereldwijd als in Nederland. Mede dankzij het dealernetwerk van Suzuki behoort zij tot de grootste merken in de Nederlandse watersportmarkt en is wereldwijd marktleider in het 4-takt buitenboordmotorsegment. Met populaire modellen als de DF2.5 en de DF9.9 heeft Suzuki een aantal ijzersterke troeven in haar modellengamma. 

 

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.   

                                                                                                                                                                                    

 

Een Suzuki buitenboordmotor is een duurzame investering in jarenlang onbezorgd vaarplezier. Daarom wordt iedere Suzuki buitenboordmotor compleet geleverd inclusief propeller, toebehoren en 3 jaar garantie.

 

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!

SUZUKI 2,5pk

 

 

 

 

 

 

 

PRIJS:

Df 2.5 S                 € 869,- 

Df 2.5 L                 € 869,- 

 

S = Kortstaart

L = Langstaart

 


SUZUKI 4,5 en 6 pk, nieuwe modellen

 

PRIJS:

€ 1.199,-- (DF4S)

€ 1.199,-- (DF4L)

€ 1.349,-- (DF5S)

€ 1.349,-- (DF5L)  

€ 1.449,-- (DF6S)

€ 1.449,-- (DF6L)


S = Kortstaart

L = Langstaart

 


klik hier voor technische details

 

 

 

 

 


Suzuki DF8/DF9.9

 

 

PRIJS:

€ 2.549,- (DF8AS) 

€ 2.999,- (DF8AEL)     

€ 2.899,- (DF9.9AS)

€ 2.899,- (DF9.9AL)

€ 3.199,- (DF9.9ARL) 

€ 3.599,- (DF9.9BRS)

€ 3.599,- (DF9.9BRL)

 

 

S = Kortstaart

L= Langstaart

R = Afstandsbediend en elektrisch gestart 

B= injectie motor

 

klik hier voor technische details

 

 


Nog meer gebruiksgemak

 

Wanneer de DF2.5 van de boot is losgekoppeld, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door de grote handgreep.

Deze is gemonteerd aan de achterkant van de motor wat het kantelen vereenvoudigd. 

 

 

 

 

 

 

 


Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een motor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de stuurknuppel wordt het bedienen vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt. Een bijzonder groot voordeel is dat de motor 360 graden draaibaar is, waardoor het manoeuvreren in smallere slootjes geen probleem vormt. De motor is mede door de waterkoeling stil en rustig. De betrouwbaarheid op langere termijn wordt hiermee gewaarborgd. De 1 liter brandstoftank garandeert bovendien langdurig vaarplezier.

Boordevol met geavanceerde 4-takt technologie

De DF6, DF5 en de DF4 worden aangedreven door een 1-cilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste 1-cilinder in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel in het lage en midden toerengebied zorgen voor een geweldige acceleratie. De digitale condensatorontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is bovendien voorzien van een toerentalbegrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil. Een ander belangrijk kenmerk is de speciaal ontworpen stuurhendel, die een comfortabele zitpositie mogelijk maakt en zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de boot. Verder heeft de motor een 1,5 liter geïntegreerde brandstof tank en een grote draagbeugel.


Een technisch wonder

 

Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen, die uitblinkt door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking.

Bovenstaande is slechts een greep uit ons assortiment, klik hier voor meer informatie of kom langs bij ons in de winkel